FOISOARE DIN LEMN REZIDENTIALE ( FO 005)

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

FOISOARE DIN LEMN REZIDENTIALE ( FO 005)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Foisor octogonal sau hexagonal executat din lemn de brad, acoperit cu sindrila bituminoasa, tratat si vopsit cu ceara pe baza de apa(orice nuanta din paletarul de culori).
Sc Silady Srl executa mobilier de gradina pe comanda: foisoare, pergole, terase de lemn, garduri in orice judet al tarii. Pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati.
Transportul si montajul foisorului sunt asigurate oriunde in Romania.
web:http://www.silady.ro/produse/foisoare.php
foisoare de gradina, foisaore din lemn, modele foisoare, foisoare rustice, mobilier de gradina, pavilioane de lemn, terase de lemn, foisoare de gradina, foisoare din lemn, foisoare rustice, foisoare curte, foisoare de lemn, foisoare din lemn pentru gradina, foisoare, preturi mobilier de gradina din lemn, mobilier de gradina rustic, terase de curte, terase de vara din lemn, terase din lemn, poze terase lemn, pergole din lemn, pergole terase, pergole foisoare, garduri din lemn, garduri de lemn.

Garantie - 3 ani

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Web: www.usiferestrelemn.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Promotii mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate