CORT EVENIMENTE PVC 6X12

5900 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANLI - Cluj-Napoca

CORT EVENIMENTE PVC 6X12
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Aveti o festivitate in familie sau la firma si o sala inchiriata este prea scumpa si greu de gasit, sau nu are marimea necesara? Noi va oferim solutia ideala. Cortul de festivitati cu o suprafata la sol de 72 mē poate adaposti o multime de oaspeti. Dimensiunile cortului de festivitati sunt de 12 m lungime, 6 m latime si o inaltime sub creasta de 2,80 m. Materialul este PVC, asemenea prelatelor de camioane...
Detalii tehnice:
- Scheletul cortului de festivitati este din tevi de otel zincat cu un diametru de 38 mm si o grosime a peretelui de 1,2 mm.
- Si piesele de imbinare la colt si crucile sunt din tevi de otel cu o grosime a peretelui de 1,5 mm.
- Pentru mai multa stabilitate sunt prevazute rame de sustinere la nivelul solului si al acoperisului, de asemenea heringi pentru ancorarea la sol.
- Materialul cortului de festivitati este PVC de prima calitate, cu o greutate specifica a materialului acoperisului de 500 g/mē, iar a partilor laterale de 400 g/mē, foarte stabil la coroziune si la intemperii, neinflamabil si nu-si pierde elasticitatea la temperaturi joase.
- Cortul de festivitati este ambalat in noua cutii transportabile separat, avand in total 320 kg/cort.
- Cortul de festivitati are cate 6 ferestre din PCV transparent pe fiecare perete lung.
- Intrarea principala a cortului are o latime de 4,60 m si 2 m inaltime.
- Intrarea din spate are 1,20 m latime si 2 m inaltime.
- Partile laterale ale cortului de festivitati sunt fixate suplimentar de rama metalica si spre exterior prinse de heringi fixati in pamant.
Usor de transportat, montat si demontat, se poate folosi pentru orice evenimente (capacitate de minim 60 de persoane), cat si pentru depozitarea de marfuri in zone aflate sub supraveghere. Se livreaza in orice colt al tarii.
Pentru informatii privitoare la montaj si ingrijirea cortului, vedeti mai jos instructiunile de montaj.

Contacte - ANLI:

Telefon fix: 0264592200

Telefon mobil: 0726777630

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate