SOBA SAUNA HARVIA VEGA COMBI 9 KW,COMANDA EXTERIOARA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la WAINCRIS PISCINE - Pascani

SOBA SAUNA HARVIA VEGA COMBI 9 KW,COMANDA EXTERIOARA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


Harvia Vega Combi este un incalzitor electric combinat cu vaporizator care ofera placeri diferite in sauna. Puteti alege intre o sauna finlandeza traditionala, o sauna cu aburi, o sauna pe baza de plante sau o sauna parfumata. Acest incalzitor este alegerea corecta pentru amatori de sauna care apreciaza o baie umeda sau o atmosfera aromatica.

Vega Combi este un incalzitor electric ce se monteaza pe perete cu o suprafata de calitate superioara din otel inoxidabil.

Rezervorul de apa are capacitea de 5,5 litri. Incalzitorul are o cupa pentru arome lichide si un gratar din otel inoxidabil pentru esente aromate in saculeti.

Incalzitorul electric pentru sauna Vega Combi este furnizat cu puteri de 6 sau 9 kW ce pot fi montate in saune cu volumul cuprins intre 5 si 14 m3. Acesta include un sistem de alimentare cu apa automat ce necesita un furtun de alimentare cu apa rece de la retea si un robinet de inchidere.

Incalzitorul Vega Combi poate fi controlat de o unitate de control externa model Griffin.(se comanda separat)



Caracteristici produs:

Comanda integrata: Nu

Putere: 9 kW

Volum sauna: 8 -14 m3

Alimentare electrica: 400V

Necesar roci vulcanice: 20 Kg.

Contacte - WAINCRIS PISCINE:

Telefon fix: 0332882533

Telefon mobil: 0742472664

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate