SET SOBA SAUNA HARVIA VEGA COMBI 6 KW + PANOU DE COMANDA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la WAINCRIS PISCINE - Pascani

SET SOBA SAUNA HARVIA VEGA COMBI 6 KW + PANOU DE COMANDA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


Harvia Vega Combi este un incalzitor electric combinat cu vaporizator care ofera placeri diferite in sauna. Puteti alege intre o sauna finlandeza traditionala, o sauna cu aburi, o sauna pe baza de plante sau o sauna parfumata. Acest incalzitor este alegerea corecta pentru amatori de sauna care apreciaza o baie umeda sau o atmosfera aromatica.

Vega Combi este un incalzitor electric ce se monteaza pe perete cu o suprafata de calitate superioara din otel inoxidabil.

Rezervorul de apa are capacitea de 5,5 litri. Incalzitorul are o cupa pentru arome lichide si un gratar din otel inoxidabil pentru esente aromate in saculeti.

Incalzitorul electric pentru sauna Vega Combi este furnizat cu puteri de 6 sau 9 kW ce pot fi montate in saune cu volumul cuprins intre 5 si 14 m3. Acesta include un sistem de alimentare cu apa automat ce necesita un furtun de alimentare cu apa rece de la retea si un robinet de inchidere.

CADOU: panou de comanda Harvia Combi CB11S. Prin intermediul acestui panou puteti regla lumina, temperatura (intre 40-110grade), vaporizarea. Include un senzor de temperatura si umiditate. Tip Analog.

Caracteristici produs:

Comanda integrata: Nu

Putere: 6 kW

Volum sauna: 5 - 8 m3

Alimentare electrica: 230V si 400V

Necesar roci vulcanice: 20 Kg.

Contacte - WAINCRIS PISCINE:

Telefon fix: 0332882533

Telefon mobil: 0742472664

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate