FANTANA POARTA CUNOASTERII - 7 CHAKRE

490 RON

(Pretul contine TVA)

De la Fantani De Interior - Bucuresti

FANTANA POARTA CUNOASTERII - 7 CHAKRE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Potrivit medicinei traditionale indiene, chakrele sunt "centre de forta" sau vartejuri de energie distribuite de-a lungul coloanei vertebrale, care actioneza ca punti intre energia universala de cea umana. Fiecare chakra are rolul ei, realizand armonia dintre trup si spirit, dintre gandire si traire.
Functionarea corecta a chakrelor da omului energia necesara realizarii viselor, in timp ce neacordarea lor cu Universul da starea de boala sufleteasca sau trupeasca.
Cele sapte trepte ale acestei fantani simbolizeaza portile pe care un om trebuie sa le deschida pentru a fi complet, in armonie cu Creatorul sau, cu el insusi si cu semenii lui: prima poarta este poarta lumii materiale, a doua poarta trecutului, a treia poarta sentimentelor instinctuale, cea de-a patra si a cincea a iubirii si comunicarii.
Portile cel mai greu de deschis sunt cele ale intelegerii si armoniei.
Apa, prin curgerea ei in trepte, este deschiderea spre vibratia superioara care duce la acordarea chakrei corespunzatoare cu energia universala.
Poarta cunoasterii - 7 chakre este gandita si realizata pentru a fi cheia personala prin care dumneavoastra sa aveti o sursa de echilibru, iubire si frumos, un izvor de sanatate.
- bambus
- pietre de rau
- pompa submersibila
Dimensiuni: 32 x 15 x 63 (L x l x h)
Greutate: 3 kg

Dimensiuni - 32x15x63 cm

Garantie - 1 an

Contacte - Fantani De Interior:

Telefon fix: 0212218388

Telefon mobil: 0751234822

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate