POARTA AUTOPORTANTA REZIDENTIALA DIN FIER FORJAT

1 RON

(Pretul contine TVA)

De la TEHNO DIN - Piatra Neamt

POARTA AUTOPORTANTA REZIDENTIALA DIN FIER FORJAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Tehno Din SRL vine in intampinarea clientilor, cu o varietate de idei si solutii pentru imprejmuirea locuintei.
Poarta autoportanta are marele avantaj ca poate fi montata pe suprafete inclinate, acolo unde sistemele de porti clasice nu se potrivesc.
Un alt mare avantaj al portii autoportante (poarta in consola) este acela ca datorita felului in care acest tip de poarta se deschide, paralel cu gardul, spatiul ocupat de aceasta este minim, astfel ramanand mai mult loc in interiorul curtii.
Tot la avantaje putem trece si riscul complet eliminat al deraierii portii (acest lucru datorandu-se lipsei totale de sina incastrata in sol), riscul complet eliminat (datorita pozitiei suspendate) de a rugini sina din cauza acumularilor de apa sau de a ingheta in perioada iernii, poarta functionand optim in orice anotimp.
Ca si arhitectura, portile autoportante pot fi realizate sub o multitudine de forme sau modele, din fier sau fier forjat, cu profile rectangulare sau dreptunghiulare, din teava sau pline, in functie de necesitatile dumneavoastra.
Pentru oferte de pret, contactati-ne si oferiti-ne toate detaliile despre tipul lucrarii, dimensiunile si materialele dorite.

Dimensiuni - la alegere cm

Garantie - 24 luni

Contacte - TEHNO DIN:

Telefon mobil: 0720210040

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate