GARD DIN LEMN CU LAMELE INCLINATE ( GL 024 )

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

GARD DIN LEMN CU LAMELE INCLINATE ( GL 024 )
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Gardurile din lemn care nu sunt confectionate corespunzator au o viata mai scurta. Alegeti in principiu doar elemente de lemn impregnate cu produse de protectie exterioara pe baza de apa profesionale. Gardurile din lemn arata elegant cand sunt lucrate din scanduri cu forme deosebite si mai ales vopsite sau lacuite corespunzator, lasa o impresie deosebit de placuta dar necesita o ingrijire sustinuta pentru ca trebuie in mod regulat revopsite/lacuite.
In acest sens firma Eco Decore Style va ofera elemente sau panouri pentru garduri din lemn tratate si vopsite cu impregnant si ceara pe baza de apa marca SAYERLACK - Italia, ce confera un aspect placut natural - satinat disponibil intr-o gama variata de culori conform paletarelor din dotare. Un alt aspect important este masa lemnoasa folosita.
Firma Silady recomanda si foloseste la realizarea sipcilor, elementelor din lemn sau a panourilor pentru garduri din lemn, folosirea de esente rasinoase uscate la umiditatea de 10 -12 %, calibrate si prelucrate pe toate cele 4 fete fiind un un aspect foarte important la obtinerea unui tratament si finisaj corespunzator. Prin dotarea cu utilaje si scule de ultima generatie procurate de la cunoscutele firme germane producatoare de utilaje si scule in domeniu, si anume Weinig respectiv Leitz va garantam o prelucrare si o suprafata de contact de inalta calitate.
Daca sunteti indecisi si doriti sa optati pentru un gard din lemn nu ezitati sa ne contactati si impreuna vom gasi varianta de gard care sa fie pe placul dumneavoastra. Pentru aceasta va invitam sa vizitati galeria noastra de modele si in cazul in care ati decis va rugam sa ne contactati telefonic, prin mail sau fax disponibile la pagina noastra de contact. http://www.silady.ro/contact/contact.php

Garantie - 3 ani

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate