DESIGN INTERIOR CASA MODERNA

15 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA MODERNA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. O casa moderna cu living open space, poate servi multe functii diferite, de la o zona de sedere formala pâna la un spatiu de locuit obisnuit. Pe masura ce începeti sa rasfoiti ideile de decorare interioara a camerelor de locuit pentru casa dvs., gânditi-va la scopul dorit al spatiului si concentrati-va asupra câtorva elemente discontinue, cum ar fi o canapea moderna confortabila si o masa de cafea, apoi alegeti restul accentului de mobilier modern Italian si decor în consecinta. Dincolo de experienta interioara / exterioara fiecarui spatiu, o arhitectura si design interior ofera casei o atentie constanta, o serie de linii drepte, plafoane laterale si ferestre înalte, introduc lumina si umbre în interiorul camerelor interioare, urmarind soarele pe tot parcursul zile. Daca ati putea alege doar o camera în casa pentru a va pune inima si sufletul în proiectare, designul interior pentru living va fi în fruntea listei si este acel spatiu pretuit si adesea în afara limitelor care va pune tonul pentru întregul stil de decorare.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 450 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate