DESIGN INTERIOR VILA MODERNA IN BUCURESTI

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR VILA MODERNA IN BUCURESTI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Proiectele de design interior pe care le realizam atat pentru case, vile cat si pentru apartamente, sunt intotdeauna personalizate, reflectand stilul de viata, preferintele si necesitatile fiecarei familii. Într-o vilă, pe două nivele, la parter este dedicat aproape în întregime în spatiul deschis, în acest caz, ne uităm la zona de luat masa. Compania nu este suficient, dacă vrei să trăiesti momente de bucurie, locul face întotdeauna partea sa. Un loc simplu si direct, cu masa simplu dreptunghiular amestecat cu mobilier de înăltime medie sunt elemente necesare, dar să-l îmbogătească cu detalii mici, cum ar fi o plantă si un cadru de nuante cade. Acest lucru face ca acest colt al casei sa fie o zonă foarte plină de viată! Notă modul în care culorile rupe vin împreună într-un mod foarte natural. Utilizarea varului si piele de culoare alba sunt combinatia perfectă în acest caz. Un alt loc in care culorile vii se potrivesc de minune este camera copiilor, unde exista posibilitati nelimitate de decorare, precum pictarea personajelor de desene animate pe pereti sau utilizarea unui tapet cat mai vesel. In dormitoare puteti accentua caracteristica moderna a locuintei prin lustre cu mai multe brate, tapiterie, perdele, draperii si mobilier. Extrem de avantajos este sa apelati la solutii moderne de incalzire a locuintei, precum la parchet din lemn stratificat pretabila pentru incalzire in pardoseala.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 350 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate