DESIGN INTERIOR CLASIC DE LUX

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CLASIC DE LUX
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Amenajarea interioara a un dormitor stil clasic pentru oaspeti , clientul vrea sa dedice o cameră din casa lui cu design interior clasic de lux, pentru a se potrivi si a primi prietenii si familia în vila, casa lui mare. Am proiectat un dormitor cu design clasic, mobilat in stil clasic elegant cu acest scop pentru un stil propriu, de a descoperi ceea ce este al tau si de a infrumuseta casa ta, a da atmosferă minunată, permitând multă lumină naturală să vină. Mobilierul clasic alb este cireasa de pe tort pentru a face această cameră un spatiu cu adevărat minunata pentru oaspeti. Pentru design interior clasic, trebuie sa avem o casa cu arhitectura clasica, venind in mamenajarea interioara cu materiale clasice de calitate si bun gust, cu ar fi: vopsea decorative, tapet texlil si parchet stratificat, mobilier clasic de lux,comode si noptiere albe, pat tapitat cu piele sa din stofa de calitate superioara,candelabre, toate fiind produse in Italia. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 20 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate