DESIGN INTERIOR CASA CLASICA

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA CLASICA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Oferim servicii de consultanta, arhitectura si design interior. Un conceputul pentru a oferi o adevărată arenastere interioarăa a mediului, designerul de interior va avea grijă să pună în aplicare un proiect, in schimbările propuse, pentru casa sau vila cu design interior clasic sau modern, noi materiale si finisaje, paleta de culori si concept de design pentru a sugera mobilier in stil clasic sau modern in functie de gustul si propunerea dvs. Aprofundarea de poiectare si amplasarea mobilierului de productie Italia. Pentru un living clasic sau modern propunem podele din parchet stratificat mobilier clasic de lux, vitrine, canapele din piele sau din stofa, care sunt elegante si deosebite, candelabre cu design clasic. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Interior Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori - O imagine face cat o mie de cuvinte.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 400 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate