DESIGN INTERIOR CASA IN CALARASI

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA IN CALARASI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

O casa moderna cu un design interior de lux, va aduce bucuria si un stil elegant de viată - Dacă eleganta si strălucirea sunt cuvântul dvs. de stil, încercati să potriviti imprimarea preferată cu tesături luxoase cremoase si accente negre. Pătratul perle si accesoriile verzi subtiri adaugă adâncimea în aceast living si dă schemei aprobarea stilului modern si elegant incepand de la pozitia deasupra semineului. Inspiratia pentru o remodelare in design-ul interior modern, devine confortabil cu un podele din parchet stratificat mobile moderna Italian, candelabru elegant cu design modern se întâlnesc cu o pereche de canapele cu căptuseală din stofa de calitate în formă de pernă de catifea. Living-ul elegante prezintă un design modern fin fără a se aprinde. In această casa cu design interior modern, living-ul atinge punctul culminant al designului traditional elegantsi futurist . Atât scaunele, cât si canapeaua au brate frumoase, subtile din spate. Toate împreună, transmit o frumusete si o eleganta care leaga acest living împreună cu tot restul casei. Aceasta este esenta decorării si a unui design interior pentru o casa sau vila moderna cu paleta linistită care continuă farmecul subevaluat. Acest proiect este unul foarte special pentru noi deoarece a fost printre singurele proiecte in care ne-am pus la bataie si cele mai indraznete idei izvorate din imaginatia noastra indrazneata cu care reusim sa ne surprindem clientii de fiecare data. Aceasta casa este amenajata intr-un stil cat se poate de modern si futurist.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 300 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate