DESIGN INTERIOR MODERN CASA BRAILA

14 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR MODERN CASA BRAILA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ne place sa cream proiecte unice pentru case de lux in care confortul se imbina cu eleganta, detaliile exprima personalitatea clientului iar conceptul de design reprezinta exact ceea ce proprietarul si-a dorit. De aceea fiecare proiect de design realizat de noi este unic si personalizat, exprimand un concept creat special pentru un anume proprietar, un concept in care se regaseste un anumit stil de viata, o anumita personalitate. Folosim mobilier modern productie italiana: canapele din piele sau material textil , parchet stratificat,iar, ca ambientul sa fie modern si intim venim in completare cu lustre moderne, decoratiuni spectaculoase potrivite unui stil de design interiot modern intro casa moderna.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 400 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate