DESIGN INTERIOR CASE CONSTANTA - NOBILI INTERIOR DESIGN

15 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASE CONSTANTA - NOBILI INTERIOR DESIGN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Avand la dispozitie foarte mult spatiu, alegerea stilului de design tine doar de propriile convingeri. Astfel cei boemi, nostalgici si visatori vor alege stilul clasic si isi vor desfata privirea intr-un decor in care domina mobila din lemn masiv sculptata atent, culorile mate, cultul formei si frumusetea simetriei. In schimb persoanele care iubesc libertatea, originalitatea, ingeniozitatea si simplitatea se vor plia dupa caracteristicile stilului modern. Astfel vor mergem pe un mobilier simplu, pe un joc de culori atent selectionat, vor prefera obiectele decorative non-conformiste si in acelasi timp nu vor incarca locuinta cu foarte multe detalii.
Informatii proiecte design interior in Constanta.
Oricare ar fi alegerea este lense de inteles ca in interiorul unei vile orice vis, in ceea ce priveste designul, poate fi indeplinit. In acelasi timp, pentru ca avem ce amenaja nu trebuie sa exageram cu prea multe idei, prea multe dorinte si prea mult entuziasm. Este nevoie de sfaturile unui designer specialist care sa imbine ideile noastre pline de elan cu regulile impuse de fiecare stil in parte si sa dea nastere unei combinatii cu adevarat speciale.
Daca vila este situata undeva la munte, in decorarea se va merge si pe motivele rustice, traditionale care sa ofere acel miros de iarba verde si de prospetime de care avem nevoie atunci cand dorim sa fugim cat mai departe de lumea dezlantuita.
De asemenea atunci cand vine vorba despre o vila situata undeva langa mare, materialele cat mai vaporoase, culorile cat mai deschise,ferestrele cat mai scoase-n evidenta, reprezinta o invitatie spre infinitul marii la care fiecare-n parte viseaza din cand in cand.
Astfel designul interior al unei vile ar trebui sa tina cont in primul rand de preferintele celor care o locuiesc si apoi de locul in care aceasta este situata. Desi spatiul nu reprezinta o problema in ceea ce priveste decorarea unei vile, trebuie sa avem mare grija sa nu exageram prin prea multe detalii, prin jocuri de culori ce ar putea obosi privirea si obiecte decorative ce nu-si au locul. De aceea apelarea la un specialist in domeniu designului de interior reprezinta un prim pas important facut in transformrea unei vile somptuoase intr-un loc plin de eleganta, stil, rafinament, bun gust si originalitate pe care poti sa-l numesti cu usurinta a€śacasaa€ť.
Va recomandam si articolul despre: http://www.nobili-interior-design.ro/servicii.
Nobili Interior Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Interior Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Creat pentru a da viata si personalitate celor mai complexe case, Nobili Interior Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori - O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati cu gresie si faianta Italia, profile decorative de interior, mobila italiana, electrocasnice incorporabile Smeg, coltare din piele naturala, si materiale de designer.

Dimensiuni - 345 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate