CASE DE VACANTA 7664

150 EUR

(Pretul contine TVA)

De la SC VOITEXIM SRL - Bucuresti

CASE DE VACANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Wood Residence aplica in costructie sistemul Wood Framing.
Prin aplicarea acestui sistem de executare a caselor va punem la dispozitie o modalitate ieftina si accesibila de a construi o casa si de a o intretine in timp, asigurand ocupantilor toate cerintele de confort. De asemenea casele construite in acest sistem se adapteaza oricarui stil arhitectural, atat traditional, contemporan cat si futurist.

Casele costruite de noi folosind sistemul Wood Framing, se evidentiaza prin rezistenta, stabilitate, ductilitate, greutate proprie redusa (diminuand astfel impactul seismic), durabilitate, confort termic ridicat si pret competitiv. Totodata timpul de executie al acestor case este cu pana la 70% mai mic decat pentru casele cu structura din zidarie.

Avantajele unei case executata de Wood Residence
Posibilitatea realizarii peretilor sub forma de panouri prefabricate, conduce la cresterea calitatii executiei acestor elemente, prin realizarea lor in fabrica cu utilaje si tehnologii moderne, precum si un control tehnic adecvat si in acelasi timp prin prefabricare se reduce considerabil timpul de executie al constructiei, micsorandu-se astfel manopera de montaj si implicit costul cladirii.

Datorita greutatii scazute, fundatia necesara pentru a asigura durabilitatea constructiei este cu mult redusa fata de cea necesara unei case din zidarie, scazand astfel cu mult costul de constructie al unei case din lemn, fara a fi diminuat totodata gradul de siguranta dorit.

Casele construite pe structura din lemn se particularizeaza prin exceptionale calitati termo si fonoizolatoare ale planseelor.
regleaza transferurile de caldura pe verticala si amortizeaza foarte eficient chiar si zgomotele cele mai stanjenitoare (calcatura unor pantofi cu toc inalt, tropaitul copiilor, caderea unui obiect greu).

Structurile din lemn pot primi cu mai multa usurinta si cheltuieli mai reduse, finisaje variate si spectaculoase.

Un planseu bine executat, conform detaliilor din proiectul de structura, este tot atat de rezistent ca si unul de beton armat.

Din cauza constructiei usoare, a sistemului tehnologic aplicat si a elasticitatii foarte bune, casele din lemn realizate in acest mod ofera o durabilitate seismica mult superioara caselor din zidarie.

Bariera interna anti-vapori si finisajele exterioare anti-umiditate asigura protectia structurii impotriva umiditatii de orice natura.

Tehnologia folosita pentru izolarea constructiei impiedica schimbul de temperature cu exteriorul pastrand astfel in foarte mare parte racoarea din casa pe timpul verii si caldura pe timpul iernii.

Pentru a fi la fel de rezistenta la incendiu ca orice alta constructie, exista posibilitatea tratarii lemnului cu o solutie rezistenta la foc, dar care in acelasi timp nu afecteaza cu nimic sanatatea locatarilor casei

Garantie - 10

Contacte - SC VOITEXIM SRL:

Telefon fix: 0216656581

Telefon mobil: 0723249953

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate