CASA TIP CANADIAN

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la EVA DESIGN - Otopeni

CASA TIP CANADIAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Case tip Canadian, cu perete sandwich cu urmatoarea structura (de la exterior la interior): tencuiala colorata, plasa de fibra de sticla cu adeziv special, izolatia de polistiren de 5 cm lipit cu un adeziv pe OSB, placa de OSB de 15 mm, constructia de lemn masiv, izolatie de polistiren de 100 mm, folia anticondens, structura de rigips + placile de rigips
Functiile de sustinere si de legatura la peretii de tip sandwich sunt realizate printr-o structura de rezistenta din lemn.
Lemnul, ca material de constructie, are caracteristici deosebite: este flexibil, are densitate mica, se poate dimensiona usor, se monteaza usor prin cuie, suruburi sau materiale adezive si este o materie prima naturala.
O alta functie importanta a peretelui este izolarea fonica si termica
Echivalentul termic al unui perete tip sandwich de 18 cm este egal cu al unuia de caramida de 50 cm. Elasticitatea lemnului si a elementelor de prindere si fixare confera constructiei pe structura de lemn o rezistenta seismica de peste 8 grade pe scara Richter.
Alte avantaje ale caselor din lemn: fata de casele clasice din caramida sunt mai ieftine, durata de executie mai scurta, iar calitativ sunt la fel de bune. In America si Canada 90% din casele construite sunt de acest tip.
Materialul lemnos este atent selectionat, uscat in uscatoare performante, tratat si prelucrat in linii tehnologice moderne.

Contacte - EVA DESIGN:

Telefon fix: 0213504544

Telefon mobil: 0742284304

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate