PROIECTE CASE CANADIENE DIN LEMN

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la ROLLUX CONSTRUCT - Bucuresti

PROIECTE CASE CANADIENE DIN LEMN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Compania noastra construieste pe comanda case din lemn pe sistem canadian. Casele din lemn constituie o alternativa moderna si ecologica la constructiile traditionale din beton, caramida sau alte materiale similare.
Casele din lemn oferite de ROLLUX CONSTRUCT respecta toate normele stipulate prin lege si se recomanda drept un produs de calitate superioara, cu o estetica deosebita si la preturi mai mult decat competitive. Colaboram cu firme de arhitectura recunoscute la nivel national pentru a va oferi cele mai frumoase proiecte pentru casa dumneavoastra. Datorita sistemului de constructie, casele din lemn prezinta un grad ridicat de flexibilitate, fiind usor de compartimentat la interior conform dorintelor beneficiarului si limitarilor impuse de mobilier. Casele din lemn se distanteaza in topul preferintelor clientilor in special datorita avantajelor pe care le ofera.
Mai multe informatii va stau la dispozitie pe site-ul companiei noastre: www.case-din-lemn.com

Garantie - 10 ani

Contacte - ROLLUX CONSTRUCT:

Telefon fix: 0757421642

Telefon mobil: 0762284587

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate