CASE/VILE NOI, MODERNE, EFICIENTE, SPATIOASE LA PRETURI DE LA 39.000 EURO+TVA

39000 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la THERMAL COAT CONTINENTAL - Bucuresti, Ploiesti

CASE/VILE NOI, MODERNE, EFICIENTE, SPATIOASE LA PRETURI DE LA 39.000 EURO+TVA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

THERMAL COAT CONTINENTAL construieste calitativ si durabil pentru a le vinde beneficiarilor la rosu sau finisate case spatioase, vile moderne si pensiuni atragatoare, toate fiind cladiri eficiente energetic.
Avand in vedere interesul dumneavoastra privind construirea unui imobil in care sa locuiti impreuna cu familia, Departamentul Constructii al Thermal Coat Continental va supune atentiei oferta comerciala privind edificarea imobilului din imagine conform documentatiei intocmite de personalul de specialitate din cadrul Departamentului Proiectare care va contine:
1. Documentatie pentru obtinerea certificatului de urbanism;
2. Ante-proiect de arhitectura
3. Documentatie pentru obtinerea avizelor mentionate in certificatul de urbanism;
4. Proiect de arhitectura
5. Proiect de structura si rezistenta
6. Proiect de instalatii.
* Fiecare proiect va cuprinde piesele scrise si desenate necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire si executie (faza DTAC - documentatie tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire; faza PT - proiect tehnic; faza DDE - proiect detaliat de executie)
TCC HOUSE 4 (casa P+E); Suprafata construita = 87,50 mp; Suprafata desfasurata = 175 mp;
Parter: terasa, bucatarie, debara, baie, hol intrare, casa scarii, living (38mp);
Etaj 1: 3 dormitoare, 2 balcoane, baie, hol, 2 incaperi dressing, casa scarii;
Pret “la rosu" = 39.000 € + TVA;
Pret “la cheie" = 69.800 € + TVA;
Mentiuni: Proiectul prezentat este proprietatea companiei THERMAL COAT CONTINENTAL. Arhitectii nostri pot concepe proiecte unicat respectand cele mai exigente dorinte. Detaliile constructiei sunt prezentate doar in cadrul intrevederilor stabilite cu persoane realmente interesate de serviciile noastre.
Dupa perfectarea contractului in baza caruia se va concepe proiectul si se va intocmi documentatiile mentionate, beneficiarul trebuie sa prezinte:
-actul de proprietate al terenului + cartea de identitate (copie)
-documentatia cadastrala (copie)
-studiul geotehnic necesar intocmirii structurii de rezistenta (original+copie)
-ridicarea topografica (copie) la scara 1/200 daca terenul este in panta sau are o forma neregulata
-expertiza la calcan realizata de inginerul de rezistenta (numai pentru constructiile existente de care se vor alipi constructiile propuse).
Conditii si modalitati de plata
In ziua urmatoare contractarii proiectului, beneficiarul va plati catre Thermal Coat Continental un cuantum de 25% din valoarea constructiei comandate, plata efectuandu-se prin OP, in lei la cursul valutar stabilit de BNR pentru vanzarea euro in ziua intocmirii facturii(lor) de prestari servicii. Restul platilor se vor face saptamanal in baza facturilor fiscale emise de companie catre beneficiar in concordanta cu graficul de lucrari executate etapizat.
Conditii si modalitati de executie:
1.Achizitionarea terenului, avizele si autorizatiile de constructie, studiul geotehnic, racordarile la utilitati (apa, canalizare, gaze, energie electrica, telefonie, cablu) sunt in sarcina viitorului proprietar.
2.Prezenta oferta include gratuit proiectarea (arhitectura, rezistenta, instalatii) imobilului in situatia construirii si predarii lui fara finisaje catre proprietar. Termen de personalizare a proiectului: maxim 22 zile lucratoare.
3.Executia “la rosu" include: fundatia, ridicarea peretilor, tencuire, scarile, placile de beton dintre etaje, structurile de lemn ce acopera balcoanele si hidroizolarea acoperisului. Termen de executie “la rosu" a constructiei: 75-90 zile
4.Executia “la cheie" reprezinta construirea si finisarea imobilului cu materiale de calitate - dar excluzand extravaganta - specifice fiecarei incaperi (living, dormitor, baie, bucatarie), astfel incat nu va ramane decat sa va comandati mobilierul visat si sa va mutati. In situatia perfectarii contractului de prestari servicii cu predarea imobilului finisat in termen de 110-124 zile de la obtinerea autorizatiei, veti beneficia fara a plati suplimentar:
a.Proiectarea (arhitectura, rezistenta, instalatii) imobilului
b.Obtinerea autorizatiilor de constructie
c.Proiectul de design interior
d.O polita de asigurare a imobilului pe 3 ani
e.Certificatul de performanta energetica (valabil 10ani)
f.Statie de epurare ape reziduale, capacitate 0,8 mc in 24 ore, realizata din polyester armat garantat 25 de ani, avand suflante fabricate in Japonia si discuri de aerare fabricate in Canada, destinata deservirii zilnice a 4 persoane.
5.La cerere putem estetiza curtea (edificarea gardului, alei, construirea unui foisor, montare pavaje, amplasare gratar, amenajare loc de joaca, piscine, spatiu verde sau loc de garare a autoturismului).

Dimensiuni - 175 mp

Finantare - cash, OP

Contacte - THERMAL COAT CONTINENTAL:

Telefon fix: 0742435717

Telefon mobil: 0729244222

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate