CASA 4 CAMERE, GREEN CITY

95 EUR

(Pretul contine TVA)

De la GREEN CITY - 1 Decembrie

CASA 4 CAMERE, GREEN CITY
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

- Amplasare: Localitatea 1 Decembrie, Ilfov
- Pret de la: 95.000 € TVA inclus
Descriere proiect
- Developer: Green City Construct
Localizare: sos. Giurgiului nr. 264, km 18, Localitatea 1 Decembrie
Tip imobil: case
Numar camere: 4
Numar case: 620
Green City este unul dintre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale aflate in dezvoltare in Romania.
Viitorul “oras verde de langa Bucuresti" este situat la 9 kilometri de iesirea din Bucuresti si la 30 de minute de centrul Capitalei.
Green City este locul perfect pentru bucurestenii care doresc o viata fara poluare si aglomeratie, dar nu vor sa renunte la confortul vietii citadine.
Unicitatea acestui proiect consta in investitiile realizate de dezvoltator pentru a asigura locuitorilor Green City o viata la standarde europene: in Green City exista deja supermarketul Red Market by Mega Image, ce comercializeaza peste 4000 de sortimente de produse, gradinita de stat din Green City este situata chiar in cartierul NEVA; copiii tai pot merge in siguranta la gradinita de langa casa, restaurantul Felicity care este deschis zilnic, Green City dispune si de cabinet medical inaugurat in data de 22 Februarie 2010, Farmacie, Magazin de legume si fructe, florarie, Audio & Video Center. Printre facilitatile viitoare, Green City va pune la dispozitia locuitorilor sai: Ceainarie / Patiserie, Sala Fitness, Hotel Spa, Terenuri de tenis si fotbal, Aqualand..
Amplasament
Green City este amplasat intr-un fost domeniu al Reginei Maria cu suprafata de 100 ha dintre care 24 ha reprezinta spatii verzi si parcuri, zona verde avand dimensiunile parcului Cismigiu, cu acces pe un drum drept cu patru benzi, in Zona Metropolitana a Bucurestiului.
Accesul din DN5 pana in centrul Green City este asigurat de un bulevard cu patru benzi numit Bulevardul Regina Maria. Ansamblul beneficiaza de mai multe drumuri de acces asfaltate, de trotuare de 3 m largime, precum si de artere pietonale pentru promenada.
Stadiu proiect
Primele 356 de case sunt finalizate. Primele 150 de familii s-au mutat deja in Green City. S-au construit inca 164 de case in faza 2
In august 2010 au inceput lucrarile la faza 3, Cartierul Tamisa - Casa din padure (vor fi case cu 210 mp construiti si preturi incepand de la 135.000 euro)

Detalii case:
Casele sunt structurate astfel:
- parter: acces principal, hol de primire, living-room, bucatarie, grup sanitar;
- etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie plus doua dormitoare cu o baie cu dus.
Suprafata lotului este de 187 mp, cea construita este de 76,72 mp, cea desfasurata - 153,44 mp, utila - 118,71 mp si curtea - 110 mp.
Preturi:
PRET NEVA BASIC: 95.000 euro TVA inclus.
NEVA STANDARD: 100.215 euro TVA inclus.
NEVA STANDARD PLUS: 111.310 euro TVA inclus.

Oferte speciale si promotii:

Green Partener (si pentru faza I, faza II si faza III)
Alege un credit ipotecar de la unul dintre Partenerii financiari ai Green City (CEC, Unicredit, Garanti, BRD, GE Money, Kiwi Finance, Safety Broker) si beneficiezi de:
 Dobanzi si comisioane mai mici decat cele de la ghiseu
 Timp scurt de solutionare a dosarului
 Rapoarte unice de evaluare pentru a sti de la inceput ce suma poti accesa pe baza veniturilor tale

Green Rate la Dezvoltator - faza I
Cumpara acum o casa in rate si ai timp suficient pentru a accesa un credit bancar sau pentru a vinde apartamentul in care locuiesti acum.
Viziteza acum Green City si afla mai multe detalii despre Ratele la dezvoltator.
Sistem rate la dezvoltator:
1. Ratele lunare incepand cu 600 euro/luna (TVA inclus) si se platesc dupa semnarea Procesului verbal de predare primire.
2. Perioada maxima de finantare prin rate la dezvoltator: 31.12.2012
3. Avans minim acceptat: 20%
4. Cost de finantare: 7,5% /an, cost de finantare care se adauga semestrial la pretul casei.
5. primele 6 luni de la semnarea antecontractului de vanzare cumparare nu au cost de finantare. Din a saptea luna costul de finantare de 7,5%/an se adauga semestrial la pretul casei. De ex: Daca se da un avans de 20% si ramane un rest de plata de 80% atunci costul de finantare semestrial va fi de:

 De ce sa cumperi casa prin Rate la Dezvoltator
- ai timp suficient pentru a accesa un credit bancar sau pentru
a vinde vechea locuinta
- schimba acum apartamentul vechi cu o casa noua

Finantare - rate la dezvoltator

Contacte - GREEN CITY:

Telefon mobil: 0731232329

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate