BLAT TRAVERTIN CLASSIC POLISAT 250 X 65 X 3 CM

634,20 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

BLAT TRAVERTIN CLASSIC POLISAT 250 X 65 X 3 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Blatul de piatra naturala seduce prin puterea si prin aspectul sau clasic. Placarile interioare cu travertin polisat Classic sunt folosite la realizarea de scari interioare, pervazuri ferestre, chenare usi, blaturi, a diferitelor forme speciale etc. In cazul formelor speciale, cel mai bine este sa consulti inainte specialistii Piatraonline pentru a sti exact care sunt cerintele minim necesare. Marginile blatului pot avea unghiuri drepte sau rotunjite.

Din bucatarii, restaurante, pana la birouri si cluburi, acest blat din travertin va fi mereu o alegere inspirata. Un mare avantaj oferit de acest blat este ca se poate taia usor si rapid cu un simplu flex sau disc diamantat. Chiar si tu poti face acest lucru, asistat de constructorul sau arhitectul tau. Consultantii Piatraonline iti pot pune la dispozitie decupaje pentru plite, chiuvete, etc.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate