BLAT ARDEZIE NOISETTE NATUR 110 X 65 X 2 CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
BLAT ARDEZIE NOISETTE NATUR 110 X 65 X 2 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Descopera superbele culori de toamna, discrete si totodata calde. Trasaturi ce definesc de la prima vedere blatul de Ardezie Noisette (110 x 65 x 2 cm), blaturi importate direct din Brazilia. In al doilea rand, aceasta ardezie Noisette cu finisaj natur este extrem de rezistenta (2 cm grosime), fapt care o recomanda drept o excelenta solutie pentru realizarea de blaturi de baie si bucatarie, de glafuri si placari speciale (verticale sau orizontale). Produsul este in acelasi timp perfect si pentru construirea de trepte si contratrepte sau de placari pentru stalpi interiori si pereti. Cromatica sa atat de particulara este pastrata o perioada foarte indelungata daca blatului i se aplica la timp un tratament de impermeabilizare cu ajutorul unor solutii profesionale. Acesta solutii pot fi gasite pe siteul nostru la rubrica ”Solutii tratare si curatare”.

Recomandabil este ca masuratorile si realizarea sabloanelor pentru piese speciale sa fie efectuate de aceeasi echipa care le va monta. PIATRAONLINE va poate ajuta si in aceasta privinta: o echipa de specialisti in montarea pieselor speciale va sta la dispozitie.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate