MOBILA BUCATARIE PE COLT KOLORADO KETI 240/170

1650 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

MOBILA BUCATARIE PE COLT KOLORADO KETI 240/170
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mobila pentru bucatarie este tot ceva puteti dori pentru amenajarea unui astfel de spatiu, incat acesta sa va poata asigura de tot confortul necesar.
Si pentru ca mobilierul de bucatarie este atat de variat ca si forma si culoare, va prezentam aici o alta varianta prin care mobila de bucatarie reuseste sa completeze perfect coltul unei bucatarii, cu o garnitura de mobilier formata dintr-un numar de 11 corpuri de mobilier, create special pentru toate gusturile in materie de confort din bucatarie.
In componenta acestei garnituri de mobilier pentru bucatarie se regasesc corpurile principale dar si vitrina si caturile necesare pentru completarea decorului interior, cat si a utilitatii atat de importante pentru bucatarie.
Aceasta garnitura de mobilier pentru bucatarie reprezinta doar o idee despre cum ar putea sa arate bucataria dumneavoastra.
Indiferent de forma mobilei de bucatarie, Keti este disponibila la WizMag in nuantele stabilite de producator.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate