BLATURI DE GRANIT CLUJ

170 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la GRANITALY STONE - Cluj-Napoca

BLATURI DE GRANIT CLUJ
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dispunem de materiale care se preteaza pentru realizarea diferitor articole pentru casa sau pentru spatii publice. Printre aceste materiale se enumera si granitul care datorita culorilor, nuantelor variate dar si a unicitatii si proprietatilor deosebite ale acestuia este optiunea preferata de arhitecti si designer in amenajarea bucatariilor, a bailor sau a barurilor. Utilizarea granitului atat in scop functional cat si ornamental se regaseste in utilizarea unor produse precum blaturile pentru bucatarie, bar sau baie.
Blaturile din granit pentru bucatarie sunt produse care sunt tot mai des folosite in casele clientilor nostri iar acest lucru se datoreaza in special caracteristicilor deosebite ale acestui material:
- granitul fiind o roca vulcanica are o resitenta foarte mare la socuri mecanice ceea ce insemna ca dumneavoastra nu trebuie sa va faceti probleme pentru o eventuala rupere sau fisurare a acestui material.
- granitul este un material foarte dur care se prelucreaza doar cu ajutorul diamantului iar acest lucru face blaturile de buacatarie din granit foarte rezistente la zgarieturi sau ciobituri
- blaturile din granit pentru bucatarie sunt termorezistente ceea ce insamna ca puteti pune anumite vase luate direct de pe foc pe acestea fara ca ele sa aiba de suferit in vreun fel
- granitul are o abosortie foarte mica, aproape de zero iar acest lucru face blaturile de bucatarie rezistente la pete
Executam la cerere diferite dimensiuni si forme de blaturi din granit in urma unor masuratori precise. Indiferent de materialul ales noi asiguram executia blaturilor din granit atat cu linii drepte cat si curve (pe baza unor sabloane) cu prelucrarile si decupajele dorite.
Va punem la dispozitie echipa pentru antemasuratori in vederea unei oferte de pret dar si transportul si montajul blaturilor de granit. Nu ezitati sa ne contactati pentru oferte de pret alea blaturilor de bucatarie din granit.

Dimensiuni - DIVERSE cm

Garantie - 5

Contacte - GRANITALY STONE:

Telefon fix: 0264453198

Telefon mobil: 0744295807

Tag: baie mica
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate