KRONEMAG MILLENIUM SRL

Harman, Brasov

Firme

Contacte - KRONEMAG MILLENIUM SRL

Telefon fix: 0268477587

Telefon mobil: 0728939346

Fax: 0268477586

Web: www.KroneMag.com

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei KRONEMAG MILLENIUM SRL

KroneMagŪ este marca inregistrata UE a firmei KroneMag Millenium srl.
Sediul KroneMagŪ este in Brasov, localitate situata in centrul Romaniei. Distribuim produsele noastre oriunde in Europa, prin mijloace proprii, transport specializat sau firme de curierat. Compania noastra furnizeza tuturor primariilor, firmelor de gospodarie urbana, de lucrari peisagistice, dezvoltatorilor imobiliari si urbani , persoanelor interesate produse de amenajari exterioare si urbane din fonta, aluminiu si lemn , integral fabricate in Europa.

Proiectam - Personalizam - Producem - Modificam produsele conform necesitatilor dvs.

Principalele Piete: Romania, Ungaria, Germania, Austria, Elvetia, Italia, Franta, Olanda, Belgia, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Rusia, Ucraina, Rep.Moldova s.a. Clientii nostri sunt foarte diversi de la municipalitati, consilii si primarii orasenesti si comunale la firme de constructii, arhitectura si persoane particulare.

Cea mai mare parte a produselor furnizate de noi sunt din domeniul mobilierului urban, a stalpilor decorativi pentru iluminat stradal, parcuri si gradini, a cismelelor de curte si stradale, a capacelor si gratarelor ptr. canalizare si scurgeri pluviale a seturilor de mobilier de gradina si terasa, a decoratiunilor pentru gradina, precum, jardiniere, suporti flori, cutii postale, s.a. din aluminiu turnat sau fonta.

KroneMagŪ va sta la dispozitie cu un personal calificat, activ si dinamic, disponibil in orice moment pentru satisfacerea necesitatilor si personalizarea cererilor dvs. Societatea noastra este certificata ISO 9001:2008 ISO 14001:2005 OHSAS 18001:2008

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter