SUN LEADER

Brasov

Str Institutului 10

Firme

Contacte - SUN LEADER

Telefon mobil: 0770444888

Contact: Eugeniu Lisnic

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SUN LEADER

Viziunea noastra este sa devenim lideri de piata si un model in terase automatizate!
Misiune: Sa avem mai multa bucurie pe terase, dorim sa contribuim la imbunatatirea vietii oamenilor oferind protectie, relaxare, confort, sanatate, mai mult timp de calitate, mai mult spatiu cu aer curat.

Incearca sa-ti aduci aminte cand ai fost ultima data in vacanta si te-ai bucurat pe o terasa. Unde te aflai? Ce faceai? Care era motivul pentru care te aflai acolo? Acum cand stai sa te gandesti, cu siguranta ai vrea sa poti da timpul inapoi si sa retraiesti acele momente. Din pacate, acesta este un lucru pe care nu-l poti face. De aceea se spune ca trebuie sa pretuim fiecare moment pe care-l traim ca si cum ar fi ultimul. Pentru ca, in definitiv chiar este.. ultimul de acel fel.

Totusi, daca ar fi posibil sa recreezi acel loc in care te-ai simtit asa bine si in care iti poti face mult mai multe amintiri alaturi de persoanele dragi, ai face-o? Sau poate ai un restaurant, hotel sau cafenea si vrei ca oamenii care petrec timp pe terasa ta sa se intoarca mereu si mereu cu drag, sa faca din localul tau un loc special pentru ei, intim, care le poate gazdui cele mai minunate momente din viata lor sau simple clipe de relaxare, de evadare din cotidian. De ce sa nu le arati grija pe care le-o porti si importanta pe care o au pentru tine? Cum altfel sa le demonstrezi asta daca nu prin crearea unui spatiu unde ei se pot simti ca acasa? Unde pot veni sa se bucure, sa se descarce, sa se distreze sau pur si simplu sa se relaxeze. Transforma terasa ta in oaza lor de incantare.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate