PERGOLA RETRACTABILA VAULT

1 RON

(Pretul contine TVA)

De la SUN LEADER - Brasov

PERGOLA RETRACTABILA VAULT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pergola Sun Leader de tip Vault au capriorii usor curbati si dispun de o structura proprie. Ele pot fi solutia perfecta daca vreti sa organizati evenimente in aer liber.
Pergola are un sistem optional de lumini cu dimmer (pentru intensitate) ce poate fi controlat printr-o telecomanda. Nu numai ca puteti controla printr-o apase de buton cand sa strangeti sau nu membrana, dar de asemenea puteti crea si o atmosfera perfecta pentru evenimentul dumneavoastra!
Culoarea membranei si a structurii o alegeti dupa preferintele dumneavoastra, din paleta pusa la dispozitie.
Trebuie sa va mai spunem si ca este foarte rezistenta la conditiile meteo din Romania, rezista la vant puternic (117 km/h), zapada (15-20cm) si ploi torentiale. Daca doriti sa folositi terasa si inafara verii, va putem ajuta cu montarea unui sistem de inchidere din sticla.
Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru https://www.pergole-retractabile.ro/ sau ne puteti contacta la numarul de tel. 0770444888 si la adresa de mail info@sunleader.ro

Garantie - Pe viata

Finantare - Avans

Contacte - SUN LEADER:

Telefon mobil: 0770444888

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate