SC WOOD FUSION AM SRL

Targu Jiu, Gorj

Str Lt col Dumitru Petrescu, nr 12

Firme

Contacte - SC WOOD FUSION AM SRL

Telefon mobil: 0737756652

Contact: Natalia Semenescu

Cine suntem noi?
Wood Fusion AM SRL a luat nastere din dorinta de a duce mai departe mestesugul tamplariei si arta de a realiza obiecte din lemn. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, artistii nostri transmit din tata in fiu, pasiunea pentru folosirea lemnului, in realizarea tamplariei si a elementelor de dulgherie de calitate.
Lemnul este una dintre cele mai vechi resurse naturale folosite de catre omenire si a jucat un rol esential in evolutia acesteia. Este foarte potrivit pentru izolarea termica si rezistent la actiunile agentilor atmosferici, iar datorita texturii, acesta capata o valoare decorativa de neegalat.
Fiecare lucrare realizata are propria poveste, in care se imbina dorinta clientului cu spiritul creativ al artistului.
Fie ca optati pentru usi de interior sau exterior, ferestre, obloane, scari, terase etc, rezultatul final va fi unul de exceptie: calitatea, rezistenta in timp si fiabilitatea, estetica va vor satisface pe deplin.
Si pentru ca lemnul este un dar primit de la natura, Wood Fusion AM SRL isi propune dezvoltarea de parteneriate durabile cu asociatii ce sustin proiecte de ecologie si plantari de arbori si pomi, in fiecare an.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate