SC OFELMIL SRL

Calimanesti - Rm. Valcea, Valcea

Contacte - SC OFELMIL SRL

Web: www.piatra-naturala.net/

Contact: Emil Marinescu

Societatea noastra comercializeaza piatra naturala decorativa, piatra naturala ornamentala, piatra naturala cubica folosita in constructii la decoratiuni ornamentale, pavaje pietonale, placari verticale, pavaje grele, fantani arteziene, seminee, decoratiuni de gradina, alei de gradina etc.

Piatra naturala decorativa este o roca bazaltica de tip vulcanic foarte rezistenta la inghet-dezghet, uzura, compresie etc. si contine minereu de fier ceea ce face ca la suprafata sa sa aiba o varietate de culori de la maro ruginiu la maro inchis, bej, gri, verde etc.

Cu sediul in Calimanesti Valcea putem deservi clienti din zona Olteniei, dar si din zonele apropiate cum ar fi Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Pitesti, Targoviste etc.

Importam piatra naturala sub diferite forme: marmura, granit, travertin, piatra reconstituita, piatra decorativa, piatra pentru gradina, bazalt, ardezie-slate, mozaic. Avem in permanenta in stoc o multime de produse, cu preturi imbatabile si o calitate excelenta, cum ar fi travertin pe stoc, marmura pe stoc, granit pe stoc, ardezie pe stoc, calcar pe stoc, etc. La Piatra Naturala Valcea veti beneficia de cele mai bune preturi si oferte din aceasta zona a tarii.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate