EVO DECOR

Bacau

Calea Marasesti , nr 116

Contacte - EVO DECOR

Telefon fix: 0758887766

Telefon mobil: 0758887766

Contact: Evo Decor

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei EVO DECOR

Ce este EVO DECOR Bacau?

EVO DECOR este o companie de amenajari interioare cat si exterioare ce se defineste prin calitatea superioara a produselor, prin inovatie, eleganta si rafinament ce dau o nota proaspata interioarelor dumneavoastra.
Tehnologia avansata de productie, aprecierea clientilor precum si experianta noastra reprezinta garantia calitatii superioare a lucrarilor noastre.

Showroomul se doreste a fi o galerie de arta decorativa, unde clientii pot atinge si admira vopselele decorative (interior/exterior) cu efecte spectaculoase de catifea( VELVET), sidef (MARAVIGLIA , HOBLIO , LUMIR , PERLESCENTE ), cuart (ETNIKA), marmura(STUCCO CU EFECT DE MARMURA ), 3d (SPECIAL EFFECT) la preturi foarte avantajoase .
Multitudinea de culori si efecte existente in cataloagele noastre se imbina perfect cu vopselele clasice cu aspect mat , lucios si semilucios de o calitate superioara ce pot da culoare si chiar viata peretilor dumneavoastra pentru a face spatiul unic si placut vizual.
Va mai surprindem cu tehnici de umbrire , rulouri exterioare –interioare(aplicate si suprapuse ) toate imbinate pentru a da casei un plus de prospetime.

Evo Decor inseamna mai mult decat produsele pe care le vinde, inseamna calitate la preturi avantajoase.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate