SC ALMA PARCHET NATURAL SRL

Bucuresti

Firme

Contacte - SC ALMA PARCHET NATURAL SRL

Telefon fix: 0372753616

Telefon mobil: 0722858788

Fax: 0372874805

Contact: Georgiana Enache

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC ALMA PARCHET NATURAL SRL

SC Alma Parchet Natural SRL este o companie specializata in montarea si finisarea parchetului din lemn masiv, parchetului din lemn stratificat, scarilor, pardoselilor de exterior (deck) si lambriurilor.
Ne propunem sa gasim, impreuna cu dumneavoastra, solutiile cele mai potrivite in alegerea speciei de lemn, a tipului de parchet, a materialelor si designului, si sa dezvoltam o colaborare deschisa, bazata pe respect si incredere.
SC Alma Parchet Natural SRL va ofera parchet, deck si lambriuri intr-o gama variata de specii de lemn masiv si parchet stratificat intr-o multitudine de finisaje, si servicii complete pentru montajul si finisajul pardoselilor din lemn. Oferim, deasemenea, si solutii pentru intretinerea parchetului.
Obiectivul nostru la realizarea fiecarui proiect este un produs finit care sa corespunda exigentelor dumneavoasta. Impreuna cu dumneavoasta, o sa gasim solutiile optime adaptate dorintelor dumneavoasta si pentru orice destinatie: spatii rezidentiale, restaurante, spatii comerciale, baruri, hoteluri, birouri, terase etc. Echipele noastre sunt formate din profesionisti ai lemnului, capabili sa abordeze orice lucrare cu seriozitate, profesionalism, atentie la detaliu si responsabilitate.
Va asteptam sa vizitati show-room-ul nostru din Sos. Iancului nr. 98, Sector 2, Bucuresti

Vezi toate ofertele companiei
Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate