PGM TEAM

Piatra Neamt, Neamt

TITU MAIORESCU5

Contacte - PGM TEAM

Telefon mobil: 0746293946

Contact: Petru Gadei

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PGM TEAM

Firma de topografie, detinem aparatura performanta si personal calificat cu experienta de lucru in tara si inafara tarii. Personalul firmei a urmat cursuri de calificare atat pentru utilizarea instrumentelor de masura cat si pentru exploatarea la parametri optimi a programelor de calcul.
Nevoile clientului sunt reguli de baza in programarea procesului de masuratori si calcul. Suntem unic reprezentant al firmei AiC din UK in ceea ce priveste distributia programului N4ce - program de calcul si reprezentare grafica a datelor topo masurate in teren.
Executam planuri de situatie, relevee, sectiuni, fatade, trasari ale elementelor geometrice pentru constructii si infrastructura, urmarirea comportarii constructiilor in timpul exploatarii, masuratori volumetrice, determinari de sectiuni si profile, determinari de ecartament pentru calea ferata, masuratori pentru cladiri industriale si spatii de inchiriat conform standard BOMA si RICS.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate