PRODSALT SRL

Tirgu Mures, Mures

Firme

Contacte - PRODSALT SRL

Telefon mobil: 0741651398

Fax: 0749630161

Contact: Hadar Claudiu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PRODSALT SRL

Importam, producem si comercializam, ciubare din lemn pentru baie cu apa fierbinte numite si Hot Tub, saune de exterior tip butoi - Sauna Barrel, producem Jacuzzi din lemn -HOTTUB-SPA, montam in cele mai avantajoase conditii terase deck - DECKING si construim saline artificiale cu sare de PRAID si sare de HIMALAYA.

Produsele noastre vin in intampinarea dorintelor fiecaruia, existand posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de dimensiuni si culori, atat la Hot Tub- uri cat si la Sauna Barrel, terase deck sau saline artificiale.

Ciubarele din lemn, Hot Tub-urile, sunt importate din nordul Europei, sunt produsele originale care se gasesc in toata Europa, si sunt fabricate din lemn de molid siberian sau de zada siberian, dotate cu sobe de incalzit pe lemne din inox sau din aluminiu marin.

Saunele Barrel sunt saune de exterior, orizontale sau verticale - saune de tip butoi, dotate cu sobe electrice sau sobe pe lemne si sunt importante din nordul Europei.

Jacuzzi-urile din lemn HOTTUB-SPA, sunt ciubare din lemn cu diagonala de la 1,6 m la 2,4 m, destinate pentru 4-12 persoane si dotate cu sistem de filtrare, sistem de hidromasaj, sistem de aeromasaj si sistem de iluminat subacval. Acestea sunt disponibile atat pentru apa dulce cat si pentru apa sarata.

Montam Terase deck - Decking, in cele mai avantajoase conditii la o calitate superioara si preturi de importator.

Salina de suprafata. Construim saline cu sare de PRAID sau cu sare de HIMALAYA, ce pot fi dotate si cu generatoare de aerosoli.

Pentru achizitionarea unui ciubar din lemn Hot Tub, a unei Saune Barrel - sauna de exterior, a unui Jacuzzi din lemn HOTTUB-SPA, montarea unei terase ori construirea unei camere saline va rugam sa ne contactati la:

Vezi toate ofertele companiei
Tag: terase
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate