CIUBAR DIN LEMN

1350 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la PRODSALT SRL - Tirgu Mures

CIUBAR DIN LEMN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ciubar din lemn Hot Tub - Ofuro
SI BENEFICIILE ACESTUIA


În lume nu exista nici un medicament mai bun pentru raceli, oboseala si stres, decat caldura. Apa calda si mirosul picant din lemnul de Zada aburit sunt capabile sa calmeze sufletul si sa vindece corpul uman.

În Evul Mediu cazile din lemn cu apa fierbinte au fost apreciate de oameni ca o mare binecuvantare dupa un mars obositor sau dupa o boala lunga si inca de la acea vreme acestea au intrat in vietile noastre.

Cazile din lemn cu apa fierbinte au fost pe nedrept uitate de europeni din cauza aparitiei plasticului modern. Lemnul este materialul vesnic care nu-si pierde actualitatea si avantajul din toate veacurile. Acestea au castigat teren in tarile europene sub denumirea de "Hot Tub". Europenii au fost invadati de cazile din plastic si metal, dar in cele din urma, la finele secolului trecut si mai ales la inceputul secolului prezent in industria producatoare de "Hot Tub"-uri, a existat o adevarata explozie remarcabila in domeniul SPA unde lemnul a primit aprecierea cuvenita.

Pentru a evita consecintele nefaste ale stresului de zi cu zi, oamenii tot mai des pomenesc despre o viata regulata si echilibrata cu privire la mijloacele si metodele de conservare, restaurare si de relaxare. Din cele mai vechi timpuri hidroterapia cu apa calda a fost considerata a fi una dintre cele mai bune modalitati de a gasi noi forte revigorante pentru trup si suflet.

În Japonia, o cada de lemn cu apa fierbinte poarta denumirea de "Ofuro" si este un intreg ritual in jurul acestuia, fapt care cu succes poate fi repetat si in viata noastra de zi cu zi. Baia japoneza este o conditie necesara aproape zilnic de utilizat, ce duce la purificarea si reabilitarea organismului.

În tara de origine, "Ofuro" este conceput astfel incat utilizarea acestuia duce la o relaxare si reabilitare corporala. Datorita acestui fapt, apa calda (37- 40 gradeC) va patrunde in fiecare celula a organismului si va duce la o relaxare musculara tonifianta. Potrivit medicilor japonezi, "Ofuro" este cea mai valoroasa resursa medicala profilactica ce stimuleaza activitatea inimii si rinichilor, amelioreaza durerile reumatice.

Femeile sunt in special cele mai fericite de hidroterapia in Hot Tubu-ri, ce provoaca scaderea in greutate, inlocuieste peelingul, ajuta la diminuarea vizibila a ridurilor.

Hot Tub-urile sun confectionate din lemn molid siberian si zada siberian ( tipuri de lemn cu un continut ridicat de agenti de conservare, ce nu permit putrezirea in contact cu apa), combinand traditiile seculare de dogarie cu cele mai noi tehnologii moderne pentru sanatatea si confortul dumnevoastra.

Astfel, insumate toate cele mentionate anterior, vom observa ca folosirea Hot Tub—ului duce la imbunatatirea rapida a starii de sanatate a organismului dumneavoastra, prin apropierea de natura veti gasi calmul si echilibrul necesar pentru viata de zi cu zi.
www.ciubar.ro/hottub_ofuro.php#sthash.Vm3UFlie.dpuf

Dimensiuni - 180 x 180 cm

Garantie - 24 luni

Contacte - PRODSALT SRL:

Telefon mobil: 0741651398

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate