SC ACERIS DEVELOPMENT SRL

Toplita, Harghita

Contacte - SC ACERIS DEVELOPMENT SRL

Telefon mobil: 0744751029

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC ACERIS DEVELOPMENT SRL

S.C. Aceris are o experienta de peste 10 ani in domeniul prelucrarii lemnului. Principala sa activitate o reprezinta constructia caselor din lemn rotund (necilindrizat mecanic), precum si a caselor din grinda (lemn patrat) si cele pe structura portanta din lemn (tip "sandwich"). De asemenea, societatea noastra are o mare experienta in fabricarea mobilierului din lemn masiv, atat a celui de interior, cat si a celui de exterior. Produsele noastre sunt prezente atat pe piata interna,cat si pe cea externa.
Un mare atu al societatii noastre il reprezinta faptul ca detinem echipe calificate care pot realiza fundatii,finisaje interioare, precum si minunate lucrari de amenajari exterioare,gradini si lacuri,fantani si cascade,de un bun gust desavarsit.
Pe neasteptate va veti trezi intr-un colt de rai.
Puternica prin experienta fondatorilor sai, societatea noastra transmite maiestria straveche a taietorilor de lemne din Transilvania, intr-un mod traditional, perfect adaptabil stilului modern si pur. Noua tehnologie lasa amprente in randamentul calitativ si cantitativ, lasand insa nealterate elementele traditionale.

Imbinand stilul vechi cu noua tehnologie, societatea noastra creeaza un nou stil de viata, o constructie in care sa te simti cu adevarat acasa.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate