STONE TIME AMENAJARI SRL

Cornetu, Bucuresti

Firme

Contacte - STONE TIME AMENAJARI SRL

Telefon fix: 0214689268

Telefon mobil: 0723082808

Fax: 0214689268

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei STONE TIME AMENAJARI SRL

Piatra naturala: eleganta, rafinament, durabilitate
Atunci cand vorbim despre noi spunem finisaje din piatra naturala de cea mai buna calitate: marmura, granit, calcar, travertin, ardezie, cuartit etc.
GRANIT
Duritatea si resistenta la uzura a granitului permit utilizarea in cele mai diverse scopuri. Este utilizat pentru realizarea de mobilier pentru baie si bucatarie, placari si pardoseli interioare si exterioare.
MARMURA
Marmura este una din cele mai apreciate tipuri de roci naturale pentru decorare. Se utilizeaza pentru realizarea de placaje si pardoseli, blaturi pentru bucatarii si bai, seminee si obiecte ornamentale.
CALCAR
Textura si structura foarte uniforma nu permite lustruirea. Gama coloristica variaza de la alb, bej la gri. Calcarul este utilizat pentru placari interioare si exterioare, seminee, obiecte decorative si elemente arhitecturale masive.
TRAVERTIN
Travertinul un calcar cu o suprafata deosebita. Nu se lustruieste, textura suprafetei se preteaza finisajelor cu aspect aticat. Este utilizat pentru placari interioare si exterioare, seminee, obiecte decorative si elemente arhitecturale masive.
SERVICII
Domeniile de utilizare sunt vaste: pardoseli interioare pentru locuinte si spatii comerciale, placari verticale interior si exterior, glafuri, blaturi, scari drepte, trapezoidale sau balansate, fatade ventilate.
Personalul nostru va sta la dispozitie pentru consultanta, informatii cu privire la cea mai buna solutie, materialul care poate fi folosit in spatiile locuintei dumneavoastra, in functie de tipul pietrei, de stilul casei, de viziunea de ansamblu pe care o aveti.
Alegeti piatra naturala; unicitatea spatiilor pe care le decoreaza este data de irepetabilitatea acesteia si ineditul combinatiilor alese.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter