SC GEAMURI SERV SRL

Piatra Neamt, Neamt

Str.Fermelor Nr. 97

Firme

Contacte - SC GEAMURI SERV SRL

Telefon fix: 0233221796

Telefon mobil: 0724310150

Fax: 0233221796

Contact: Tatomir Eduard

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC GEAMURI SERV SRL

Compania Geamuri Serv comercializeaza o gama larga de produse si servicii pentru producatori de mobila pentru constructori si pentru oricine doreste un design modern de interior sau exterior.

Comercializam o gama larga de geamuri :
Float 2mm pina la 10mm,
Oglinda de 3 si 4mm
geamuri decorative,
geamuri satinate,simple sau cu model
geam ornamental,
geam lacobel pentru placari pereti,sau pentru mobila
faianta de sticla din geam lacobel,
Sablare sticla modele personalizate etc.
Consiliere gratuita pentru orice proiect care include sticla.
Pentru alte detali sau informati nu ezitati sa ne contactati
Prelucrare sticla
Debitarea
Operatiune in urma careia se obtin cotele finale prin taiere la masina.automata.
Pentru realizarea acestei sarcini ne sta la dispozitie masina de taiere automata cucalculator
grosimea sticlei care poate fi taiata: intre 2 -19 mm;
dimensiunea maxima care poate fi prelucrata: 3210 mm x 2250 mm
Canturea
Dupa taierea geamului la dimensiunile necesare, finisarea muchiilor se pot finisa mecanic sau manual. Scopul finisarii cantului este in primul rand cel al securitatii si sigurantei, apoi pentru imbunatatirea functionalitatii si a aspectului.
Exista o varietate foarte mare de finisari ale cantului:
- cant tesit - muchiile sunt tesite total sau partial
- cant prelucrat - toata grosimea geamului este supusa prelucrarii cu banda abraziva. Nu ramane nici o urma din suprafata taierii initiale.
- cant prelucrat satinat - marginea a fost supusa prelucrarii cu discuri diamantate. Urmele lasate de discul diamantat nu se observa cu ochiul liber. Marginea este mata(satinata)
- cant lustruit - dupa prelucrarea cu disc diamantat, marginea este supusa lustruirii. Ea capata un aspect stralucitor.
sanfren- mai mult pentru oglinzi, permite valorificarea decorului si sublinierea contururilor sticlei, in special in cazul sticlei groase.
Gaurirea
Gaurile se realizeaza folosind burghiuri speciale din cupru cu capete din diamant folosite in industria sticlei. Gaurile se realizeaza pe ambele fete ale sticlei, cu o racire cu apa in permanenta.
Diametrul gaurilor ce se realizeaza cu aceste burghiuri este de 5 mm, pina la 45 mm
Grosimi de sticla care se pot gauri: 3-19 mm.
Gaurile in sticla se fac pentru diverse utilitati exemplu pentru balamale la usi din sticla pentru mobilier, pentru minere sau pentru prindere in special atunci cind sticla este folosita la mobilier sau pentru prinderea oglinzilor pe diverse suporturi (ex. Placari pereti, tavane etc.
Daca sticla trebuie gaurita cu un diametru mai mare ex. 100mm sau peste se pot face decupari in sticla.
Sablarea
Pe suprafata sticlei se imprastie la mare presiune granule de nisip special pentru sablare, pentru a obtine o suprafata mata. În cazul sablarii decorative, sabloanele concepute in mod individual se decupeaza cu ajutorul plotterului din folie autoadeziva, care se lipeste pe sticla. Apoi se sableaza portiunea ramasa libera.Dupa sablare, suprafata este expusa murdaririi, motiv pentru care sticla sablata se poate trata cu o solutie speciala pentru a obtine o suprafata lipsita de aderenta, care sa nu se murdareasca si sa se curete usor.
Spalare
La debitarea geamului dupa ruperea acestuia rezulta niste spanuri foarte fine care pot deteriora sticla sau oglinda si in special la prelucrarea geamului sau oglinzilor , ex. cantuirea, si pentru ca aceasta sticla sa ajunga la clientul final in stare perfecta geamul sau oglinzile trebiuesc foarte bine spalate. Aceasta operatie se face cu masina automata de spalat geam.


STICLA FLOAT:
Geamul float - obtinut prin procedeul de flotare a unei benzi de sticla pe o baie metalica, se obtine o sticla cu fete perfect plane cu transparenta nedistorsionata de neregularitatile suprafetei. Tehnologia “float” sta la baza producerii tuturor tipurilor de sticla prezentate in continuare

STICLA COLORATA IN MASA:
Se obtine prin adaugarea de oxizi metalici, in masa sticlei, in timpul topirii. Culori uzuale: bronze, gri, verde, albastru. Densitatea de culoare si transmisia de lumina depind de grosimea sticlei: aceastea scad odata cu cresterea grosimii sticlei. Culoarea duce la o absorbtie mare a energiei solare, impiedicind patrunderea ei excesiva in interior.

STICLA REFLECTORIZANTA:
Avand calitati de reflectare a radiatiei vizibile si/sau a radiatiei infrarosii, sticla reflectorizanta este obtinuta prin aplicarea unei pelicule de oxizi metalici pe suprafata sticlei. Stratul de oxizi poate fi aplicat atat pe sticla clara cat si pe sticla colorata in masa. Pelicula de oxizi este foarte rezistenta si stabila. In functie de orientarea peliculei se poate obtine un effect de “culoare” ( pelicula spre interiorul cladirii) sau de “oglinda” (pelicula spre exteriorul cladirii).

OGLINZI:
Geam acoperit cu un strat de argint si cupru, protejat cu doua straturi de lac vernis.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate