MOBTREND INTERIOR SRL

Bucuresti

Sos. Pipera Nr.46

Firme

Contacte - MOBTREND INTERIOR SRL

Telefon fix: 0212300209

Contact: Echipa Mobtrend

MOBILA IMPORT UNGARIA!!!

Mobtrend Interior aduce publicului larg din Romania o gama variata de produse, pe care numai in showroom-urile noastre si ale partenerilor nostri le puteti gasi.

Mobila din lemn masiv de pin, o frumusete a naturii slefuita de om pentru a o putea folosi in adevarata ei splendoare. Se poate comanda pe diferite culori sau combinatii de culori.

Mobila din PAL pe diferite corpuri si culori, cu un pic de imaginatie va puteti alege corpurile modulare exact asa cum se potrivesc in casa dumneavoastra. Mobilierul din pal vine asamblat, astfel nu veti mai pierde timpul cu asalblarea. Calitatea superioara a palului nu va fi gasita asa usor in Romania.

Mobilier Bucatarie - Diferite modele de corpuri, un paletar de culori bugat, se pot face si 3D-uri profesionale, materialele din care poate fi conceputa bucataria sunt - Pal, Pal/MDF, Lemn Masiv. Transport si Montaj Gratuit.

Mobilier Bai

Saltele Materasso Slovacia - Materiale 100% Europene

Canapele din piele naturala imbinata cu lemn masiv de fag pe interior, readuc luxul de alta data, pierdut in tranzitia corporatista, direct in sufrageria casei tale. Iar daca mai combinam si decoratiunile interioare alaturi de mobilier, rezulta ca tot ceea ce cautati puteti gasi intr-un singur loc, in casuta noastra virtuala de prezentare.

Oferte Speciale
Produse Resigilate sau expuse in magazin, cu discounturi semnificative.

Echipa Mobtrend Interior va ureaza cumparaturi placute.
-
Date de contact:
SC MOBTREND INTERIOR SRL
Adresa Showroom Pipera/Aviatiei
Sos. Pipera Nr.46 Sector 2, Bucuresti.
Telefon Romtelecom: 021-2300209
Mail: pergo@mobtrend.ro
www.mobtrend.ro
www.materasso.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate