PROPLUS

Iasi

Firme

Contacte - PROPLUS

Telefon fix: 0332418876

Telefon mobil: 0744700353

Fax: 0332418876

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PROPLUS

PRO PLUS vine in sprijinul celor care doresc sa confere frumusete, personalizare si rafinament in ambientari, printr-o gama foarte variata de produse specifice amenajarilor interioare.

Tapet, prezentat in peste 150 de colectii diferite, acopera o paleta deosebit de diversificata de stiluri, culori, texturi, in tipuri diferite de materiale ca matase, hartie, vinil, catifea, etc.

Diversitatea si calitatea tapetului din colectiile noastre il recomanda atit pentru amenajari in spatii publice (hoteluri,restaurante,cluburi,birouri, etc) cat si in resedinte private.

Tesaturile completeaza oferta noastra pentru amenajari de calitate in care se doreste echilibru si armonie intre elementele ce compun un interior. Tesaturile pentru perdele, draperii si tapiterii sunt prezentate in colectii cu o structura complexa si unitara, in diverse stiluri, pornind de la posibilitatea coroborarii armonioase a texturilor si culorilor.

Corpurile de iluminat, in stil clasic sau modern, sunt prezentate in seturi ce cuprind toate tipurile: candelabre, plafoniere, aplice, lampadare si veioze. Avand un design atractiv, realizate din materiale de buna calitate, corpurile de iluminat din oferta noastra completeaza ambiental in mod placut si armonios, aducand o nota aparte de caldura si frumos.

Profilele decorative intregesc gama produselor de calitate ce compun o ambientare corect realizata. Acolo unde se doreste existenta unei idei unitare in realizarea unei amenajari, profilele decorative pot desavarsi aspectul unui interior, integrandu-se perfect in orice tip de ambientare, in stil clasic cat si modern.

Produsele PRO PLUS sunt importate de la partenerii nostri din Italia, Franta, Spania, Portugalia, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Marea Britanie.

Dorim o colaborare deschisa, eficienta si flexibila cu toti beneficiarii produselor noastre, cat si cu cei care isi desfasoara activitatea in slujba frumosului, arhitecti si designeri.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter