GLOBAL IMOBILIARE PITESTI

Pitesti, Arges

Calea Bucuresti Bl. 29,sc. D, Ap.1

Firme

Contacte - GLOBAL IMOBILIARE PITESTI

Telefon fix: 0248220965

Telefon mobil: 0745904640

Fax: 0248220965

Contact: Cristi Prioteasa

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei GLOBAL IMOBILIARE PITESTI

In 2004 am indraznit sa credem ca vom putea construi in Pitesti o agentie imobiliara care sa presteze servicii imobiliare profesioniste.

Dupa 6 ani de activitate agentia imobiliara VIA GLOBAL IMOBILIARE s-a impus ca un partener important pentru investitorii romani si straini.

Ne-am specializat in consultanta in investitii pentru terenuri, spatii industriale, comerciale si proiecte imobiliare mari - in special in zonele Rezidentiale. In acelasi timp, oferim solutii eficiente pentru orice solicitare care implica estimari de specialitate, studii de piata, documentari de urbanism si infrastructura.

Am continuat sa investim in calitatea serviciilor pentru ca am fost constienti de la bun inceput ca exigenta clientilor va creste permanent si increderea partenerilor nostri se va consolida in timp. Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt siguranta, eficienta, confidentialitatea tranzactiilor si practicarea de comisioane rezonabile.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate