SC INTREPID PROD SRL

Piatra-Neamt, Neamt

Firme

Contacte - SC INTREPID PROD SRL

Telefon mobil: 0767893654

Fax: 033381151

Contact: Titel Gurici

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC INTREPID PROD SRL

Intrepid Prod S.R.L. este o firma producatoare de obiecte de arta decorativa si aplicata, respectiv de fantani de interior, sculpturi decorative, bijuterii handmade si alte obiecte decorative.
Toate modelele marca Aquadecor sunt unicat in lume si sunt protejate de legea privind drepturile de autor, atat din tara cat si din strainatate;
Firma are un magazin online (primul de acest gen din tara), www.aquadecor.ro, in care sunt prezentate spre vanzare aceste produse.
Momentan firma a deschis o noua gama de produse, putin cunoscuta de piata romaneasca, aceea de reliefuri decorative, debutand cu tablourile in relief cu tema florala.
Toate produsele sunt produse handmade de cea mai buna calitate, deoarece firma incearca sa-si consolideze marca numai prin produse originale si de cea mai buna calitate.
Raportul calitate-pret este de exceptie pentru motivul deja expus, comparativ
cu alte productii de acest gen de pe piata din Romania, iar pentru strainatate oferta este exceptionala.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter