LERISCOM SRL

Cluj Napoca, Cluj

Firme

Contacte - LERISCOM SRL

Telefon mobil: 0753874480

Fax: 0264551138

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei LERISCOM SRL

Firma cu capital austriac oferim servicii la cele mai inalte standarde in constructii civile si industriale ( la rosu sau la cheie) sau finisaje :
- Tencuieli mecanizate,
- Gleturi
- Sape mecanizate si izolatii in pardoseala cu polistiren granulat
- Termosistem ( termoizolatie)
- Decorative speciale pe baza de silicium
- Hidroizolatii si drenaje, etc.

Societatea a incheiat contracte cu societati de renume din domeniul constructiilor. Desi este la inceput de drum , rezultatele si contractele incheiate ofera o sansa de dezvoltare a societatii , iar prin corectituninea si calitatea lucrarilor are perspective sa ocupe un loc de frunte pe piata.
Daca sunteti interesat va rugam sa ne contactati , prin e-mail la adresa leriscom@yahoo.com , sau la numarul de telefon : 0753.874.480 begin_of_the_skype_highlighting              0753.874.480      end_of_the_skype_highlighting sau 0752.645.624
Experienta noastra acumulata pana in prezent este pusa la dispozitia dvs. astfel incat sa puteti beneficia de cele mai bune servicii si produse la preturi avantajoase .

Beneficiind de personal calificat cu experienta bogata in executia unei game largi de lucrari si finisaje in constructii ( fosti angajati ai societatii mama din Austia : Polzinger), avand in dotare echipamente profesionale, cu posibilitate de a folosi materiale din Austria , firma noastra reuseste sa asigure si sa garanteze calitatea lucrarilor pe care le executa .

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate