KA INTERNATIONAL

Bucuresti

Blv Ion Mihalache nr. 126 showroom KA Internationa

Firme

Contacte - KA INTERNATIONAL

Telefon fix: 0212240309

Telefon mobil: 0722402836

Fax: 0212240309

Contact: Andreea Dragne

Suntem lider european in decoratiuni interioare.
La KA International cream si oferim o varietate de culori si texturi, transpuse in peste 2000 de tesaturi, pe care le combinam in crearea de ambiente unice, impartasind cu clientii nostrii viziunile, proiectele inovatoare si reusitele noastre exclusiviste.
Realizam si vindem produse de design interior de inalta calitate, acordand atentie deosebita tesaturilor (draperii si perdele), mobilei tapitate, tapetului, stickerelor si accesoriilor precum lampile, masutele si altele. Facem toate acestea cu un singur scop: de a aduce inspiratie si de a trezi simturile tuturor celor care ne incredinteaza spatiul lor personal.
Extinderea retelei noastre a inceput cu primul magazin din Madrid in 1984; in 1992 am deschis primul magazin in Paris, unde am prezentat prima noastra colectie de mobila tapitata si de tapiterii, confectionate dupa cerintele clientilor nostri. Succesul din Paris a insemnat momentul din care afacerea a crescut exploziv de repede.

Astazi, KA International este leaderul european al industriei decoratiunilor interioare, cu peste 450 de magazine specializate, deschise in mai mult de 50 de tari.

In prezent, KA International urmareste o crestere permanenta, bazata pe inovatie si creativitate continuind :
• Sa lanseze cite o noua colectie la fiecare 2 luni;
• Sa experimenteze noi jocuri de texturi si culori in fiecare colectie;
• Sa invete din experientele si opiniile clientilor sai;
• Sa dezvolte noi tendinte: stilate, selectate cu atentie iar unele chiar exclusive;
• Sa inspire si sa destepte simturile si imaginatia celor care le acorda increderea in amenajarea spatiului personal.

Prin reteaua de magazine/francize KA International dorim sa cultivam fanteziile de culoare si texturi disponibile in universul colectiilor KA, oferind posibilitatea personalizarii ambientului locuintelor dupa cele mai pretentioase vise. O vizita in magazinele noastre, trebuie sa inspire si ajute vizitatorii in a-si transforma casele/apartamentele in ambiente unice, care sa le defineasca personalitatea. Magazinele KA International Romania sunt un concept unic dar si unitar, dedicat in exclusivitate unor noi experiente prin cunoasterea produselor KA International, intr-o prezentare selecta si stilata, pe masura ofertei noastre. Ne propunem sa ne convingem clientii ca avem atit vocatia si pasiunea necesara amenajarilor interioare, cit si expertiza unor servicii de exceptie.

MODELUL KA
KA International Romania si-a propus sa devina un concept unic in designul interior, adresindu-se clientilor sofisticati, pretentiosi, care sunt in cautare de tesaturi si de decoratiuni interioare, mobila si accesorii nu numai de buna calitate dar si in ton cu ultimele tendinte in designul interior.

Modelul KA International inseamna:

• ATENTIE SI PERSONALIZARE PENTRU FIECARE CLIENT. Magazinele KA International ofera clientilor sai servicii integrate; de la asistenta si consultanta in design interior, in selectia si personalizarea elementelor de decor (mobilier, draperii si perdele, perne si cuverturi etc), servicii de confectionare dupa masura a elementelor decorative din tesaturi (draperii, perdele, jaluzele, cuverturi de pat etc), pana la transport la adresa de domiciliu si instalare.

• OPTIUNI NENUMARATE. KA ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama de 1000 de desene si tesaturi diferite, tesaturi cu desene diferite si peste 100 de modele de mobilier tapitat, la randul lor cu diverse optiuni: dehusabile, rabatabile, cu perne moi sau tari, diferite esente de lemn masiv etc, astfel incat sa se asorteze excelent cu celelalte elemente de decor.

• METAMORFOZA ANOTIMPURILOR IN AMENAJARI. KA incearca sa inspire si sa trezeasca simturile si imaginatia consumatorilor sai, prin jocurile de textura si culoare, prin produse si ambiante adaptate personalitatii fiecarui client. La fiecare doua luni, KA lanseaza o noua colecþie, fiecare care emananda aroma anotimpului si respira o and o atmosfera confortabila si, in acelasi timp, surprinzatoare.

• CREATIVITATE PENTRU COPILARIE. KA ofera si copiilor o colectie proprie, in culorile si desenele lor preferate, dar si adolescentilor care doresc sa-si puna amprenta in decorarea camerelor lor.

• IMAGINATIE. KA International va provoaca sa redescoperiti, prin intermediul produselor sale, pasiunea de a decora. Lasandu-va inspirati de lumea fascinanta a tesaturilor si culorilor KA, veti reusi sa creati acea ambianta care va defineste personalitatea si stilul de viata.

Conceptul KA International – este definit de 3 elemente:
1. Pentru fiecare client creem un ambient unic: unul dintre cele peste 300 de modele de mobilier tapitat cu una dintre cele peste 1200 de tesaturi, alaturi de celelalte elemente de mobilier formeaza ambiente unice. Reusim sa reproducem in designul ambiental conceptul de “haute-couture” al modei vestimentale. Nici un client nu va avea surpriza sa isi regaseasca ambientul in casele prietenilor sai!
2. KA International nu se gaseste in zona designului modernist, in mod cert nu suntem minimalisti!
KA International se defineste ca un concept de design “new traditional”, definit de elemente clasice de mobilier tapitate cu tesaturi moderne, florale, vegetale, si in mod cert, pline de culoare si personalitate!

3. KA International lanseaza la fiecare 2 luni o noua colectie de tesaturi, stabilind tendintele si directiile designului ambiental.
Suntem creatori de moda ambientala!

PRODUSELE SI SERVICIILE
PE CARE LE OFERIM:

• Tapet residential si commercial
• Stickere decorative si/sau pentru copii
• Mobilier tapitat
o Canapele
o Fotolii
o Banchete si pufuri
o Scaune
o Tablii pentru paturi de dormitor
• Tesaturi pentru:
o Draperii
o Perdele
o Jaluzele
o Cuverturi pentru paturi de dormitor
o Perne decorative
o Tapet
o Tapiterie mobilier (fotolii, canapele, etc)
• Mic mobilier:
o Masute
o Lampi
• Covoare de iuta, sisal si lana
• Servicii de confectionare a elementelor decorative din tesaturi:
o Draperii
o Perdele
o Jaluzele
o Cuverturi de pat etc
o Asistenta in decoratiuni interioare

SHOWROOM KA INTERNATIONAL ROMÂNIA

Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 35,
intre Villeroy & Boch si Podul Hasdeu
sector 5, Bucuresti, Romania

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter