FLORIDA HOLDING

Pitesti, Arges

Str. Ioan Andriesescu, Bl. J 7, Sc. E, Ap. 4

Firme

Contacte - FLORIDA HOLDING

Telefon fix: 0348426484

Telefon mobil: 0722592106

Fax: 0348426484

Contact: Dan Neacsu

Site-ul www.fdh.ro este administrat de SC Florida Holding SRL, societate care activeaza in domeniul distributiei si comercializarii de material saditor, dar si de alte produse specifice agriculturii si zootehniei.
Societatea noastra este distribuitor exclusiv al semintelor ZKI (pentru urmatoarele judete din sudul tarii: Arges, Valcea, Dambovita, Olt, Dolj, Teleorman).
Experienta in domeniu de peste 5 ani, cat si capacitatea de distributie existenta ne permit sa deservim o gama larga de clienti, incepand de la persoane care gasesc in agricultura un hobby, pana la cei care practica agricultura cu titlu de profesiune.
Constienti de faptul ca succesul unei recolte depinde in proportie de peste 50 % de calitatea semintelor folosite, va punem la dispozitie cele mai bune seminte de legume profesionale si hobby, la cele mai bune preturi.
Va asiguram ca procesele de productie, selectie, tratare si ambalare a semintelor sunt atent supravegheate de specialisti in domeniu; toate produsele sunt insotite de certificate de calitate.
Alegeti cu incredere produsele noastre si veti avea o recolta bogata si un profit maxim !
Va uram succes la gradinarit !

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Produse design interior

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate