INTENCITY DESIGN

Arad

str. Corneliu Coposu bl. L2 ap. 49

Firme

Contacte - INTENCITY DESIGN

Telefon mobil: 0758859062

Contact: Octavian Iancu

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei INTENCITY DESIGN

Proiecte de design si amenajare interioara, amenajare exterioara, gradini, spatii verzi, design de produs, design grafic, realizate de la 0 cu rafinament si cu o deosebita disponibilitate si adaptabilitate la nevoile clientului.
Asiguram de asemenea si managementul proiectului (urmarirea respectarii in exactitate a proiectului nostru de catre echipa de constructii de la inceput pana la finalizare) cat si logistica (consultanta in vederea gasirii celor mai avantajoase preturi pentru client, transportul la domiciliu al mobilei si al materialelor de constructii).
Daca doriti sa va amenajati locuinta cu stil si rafinament, fara bataie de cap si o multime de drumuri inutile apelati la serviciile IntenCity Design.
Tarifele sunt negociabile si atractive, clientii nostrii putand beneficia de numeroase reduceri si bonusuri de fidelitate.
Pentru detalii apelati 0758859062. Va multumim pentru interes.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate