TERVITA

Brasov

Contacte - TERVITA

Telefon mobil: 0724375649

Contact: Neamtu Lucian

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei TERVITA

Societatea Tervita a fost infiintata in anul 2004, avand ca principal obiect de activitate de comercializare de echipamente termice si executia de lucrari tehnico-sanitare .

Prin specialistii nostrii cat si al firmelor furnizoare cu care colaboram, va stam la dispozitie in permanenta si va putem asigura o bun alegere a echipamentelor de care aveti nevoie. Proiectarea se poate face datorita inginerilor proiectanti cu care colaboram foarte str n, astfel se pot realiza diferite tipuri de proiecte at t pentru constructii civile, cat si pentru beneficiari industriali. De asemenea instalarea / montajul se pot executa cu angajatii proprii supravegheati de inginerii de lucrari, capabili sa execute toata gama de instalatii termice, sanitare si de ventilatie.

Radiatoare DeLonghi, Centrale termice Termomax, Cazane in condensatie Hoval, Aeroterme, Ventiloconvectoare, Sisteme de incalzire cu tuburi sau panouri radiante, Arzatoare Lamborghini.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate