SC KORONDI ARCSO SRL

Corund, Harghita

Firme

Contacte - SC KORONDI ARCSO SRL

Telefon fix: 0266249258

Telefon mobil: 0753082254

Fax: 0266249258

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC KORONDI ARCSO SRL

Societatea noastra produce si comercializeaza o gama larga de produse din industria lemnului, incepand cu mobilier de gradina si mobila de interior, casute camping, case tip vila, pana la case de locuit.
Intentia noastra deschisa este de a Va trezii interesul pentru acest gen de produse, care prin simplitetea si functionalitatea lor pot sa satisfaca diverse optiuni.
Sectorul nostru de constructii executa cladiri in mod traditional, drumuri, poduri, canalizari si alimentari cu apa.
Pregatirea profesionala(studii superioare in domeniu) si experienta indelungata a personalului nostru tehnic precum si utilajele performante sunt garantia pentru calitatea si nivelul tehnic exigent al produselor noastre. Suntem unul dintre putinii producatori, care onoreaza comenzi pentru proiecte sau conceptii individuale, finalizam dupa caz constructiile noastre”la cheie”.
Structura de baza a caselor noastre de lemn poate fi structura tip sandwich sau stuctura din grinzi. Pentru aceste constructii putem realiza tamplarie interioara si exterioara izolata termic cu dimensiuni standard sau dupa cerintele clientului

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate