SC SIM BIZ SRL

Bucuresti

Firme

Contacte - SC SIM BIZ SRL

Telefon fix: 0374009202

Telefon mobil: 0722676789

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC SIM BIZ SRL

DESPRE NOI -SIMBIZ reprezinta o companie moderna, ce se adreseaza celor care stiu sa aprecieze calitatea si serviciile superioare.cat si forta creatiei.
Indiferent de stilul pe care-l doriti
Designul modern, functionalitatea, fiabilitatea si calitatea mobilei si a accesoriilor utilizate sunt argumente in stabilirea unui raport pret/calitate care este, cu siguranta, cel mai competitiv dintre cele existente in prezent pe piata romaneasca a mobilei.
Peste toate acestea,principalul avantaj al lucrului cu noi este personalizarea si unicitatea fiecarui proiect ,datorate adaptarii la cerintele si pretentiile spatiului si clientului.
SERVICII:
Cate zile trec pana la consemnarea mobilei achizitionata pe comanda?
De regula consemnarea mobilei si montajul acesteia se face intr-un termen de 21-30 zile din momentul platii unui avans de 60% din totalul lucrarii. In cazul unor ugente, vom fi bucurosi sa va putem da un termen care sa va satisfaca dorintele.
Cum se face ca dureaza pana la 30 zile de la acceptarea ofertei?
Binenteles vi se pare mult, dar mobila noastra este rezultatul lucrarii pe comanda, ce vine realizata pe masura sub atentia deosebita a unui control de calitate. Nu convine sa mai asteptati cateva zile in plus pentru a avea toate acestea?
Inainte cu cateva zile, de consemnarea mobilei, veti primi un telefon pentru a ne confirma adresa si binenteles data cand convine montarea acesteia.
Programul nostru de livrare este de Luni-vineri de la ora 10 la ora 17.sambata de la ora 10 la ora 13.
1. Consiliere gratuita oferita clientilor firmei, in vederea obtinerii unui spatiu unitar si personaliazat.
2. PROIECTARE . Designerii nostri va ofera servicii de proiectare pentru a putea alege varianta optima de amenajare.
3. Livrare . Compania noastra va livra produsele la locatia specificata de dumneavoastra, oriunde in tara contra cost , in Bucuresti si Judetul ILFOV gratuit.
5. Montaj gratuit . Montajele sunt realizate la standarde inalte de calitate.

Cum lucram?

La inceputul fiecarei lucrari echipa de designeri este atenta la nevoile si cerintele clientilor nostri, sprijinind ideile creative ale acestora si ghidandu-i in timpul procesului de amenajare .
Echipa noastra realizeaza o oferta detaliata a serviciilor nostre in concordanta cu necesitatile de amenajare si bugetul clientului. Oferim clientilor nostri numeroase solutii practice pentru amenajarea spatiului; realizam proiecte tridimensionale ale spatiului, ce armonizeaza cerintele clientului cu viziunea designerului ; concepem proiecte de mobilier si executia acestuia , astfel incat acesta sa devina durabil, adaptabil, cu un design unic si bine integrat in mediul arhitectural; recomandam produsele si materialele necesare realizarii proiectului; .

Fiecare proiect este abordat din perspectiva clientului nostru.
Lucrand cu echipa noastra de designeri de interior puteti economisi timp si bani prin eliminarea greselilor de proiectare si amenajare, si prin cresterea gandirii creative din interiorul proiectului.
Conceptul de proiectare
Proiectarea reprezinta o activitate foarte complexa, ce are la baza imbinarea perfecta a elementelor estetice, cu cele strict legate de stiinta designului interior; in vederea obtinerii unor spatii unitare, functionale si mai ales personalizate.
Proiectul de design este foarte util in momentul in care se doreste amenajarea unui spatiu, aducand o serie de beneficii, dintre care:
- realizarea unor spatii unitare, functioanale, cu caracteristici estetice deosebite
- vederea si masurarea spatiului care urmeaza a fi amenajat, mobilat si decorat
- estimarea unui buget pentru executarea lucrarii
- castigarea de timp si reducerea cheltuielilor

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate