BETROM PROD SRL

Suceava

Firme

Contacte - BETROM PROD SRL

Telefon fix: 0230519316

Telefon mobil: 0744625587

Fax: 0230519316

Infiintata in 1994 prin efort si perseverenta, S.C. BETROM PROD S.R.L. a crescut incet si sigur datorita managementului de calitate care a fost impus, ajungandu-se astazi sa se atinga un maxim.
Sub directa supraveghere a unui personal calificat, activitatea de productie a S.C. BETROM PROD S.R.L. a reusit sa devina foarte complexa: productie de usi si ferestre clasice, productie de usi si ferestre din lemn triplu stratificat cu geam termopan, productie de mobila din lemn masiv pentru intreg “caminul tau”, calaburii din zgura pentru constructii , credem noi ca prin perseverenta si idei se pot obtine si alte produse de calitate, toate acestea fiind inglobate printr-o armonie deosebita, fapt datorat multitudinii speciilor de lemn cu care lucram si a unui finisaj ireprosabil.

Prin dotarea tehnologica de performanta, prelucram lemnul in conditii de calitate deosebite, prelucrare ce are in prima faza uscarea materiei prime (lemnul), reusind sa obtinem produse finite de o calitate recunoscuta de clientii nostri.
Produsele fabricate de firma noastra sunt obtinute din materie prima de cea mai buna calitate si sunt realizate conform standardelor europene.
Dotarea tehnica superioara, la nivelul anului 2005 si calificarea fortei de munca ne permit executarea celor mai diverse tipuri de lucrari.

Din punct de vedere al politicii pe care BETROM PROD o urmareste, aceasta este caracterizata prin:
- profesionalism in relatiile de afaceri;
- satisfacerea clientilor;

Obiectivele principale in domeniul calitatii ale organizatiei noastre sunt:
- sa livram produse si sa executam lucrari conforme conditiilor specificate, la termenele stabilite, in scopul cresterii satisfactiei clientilor;
- prevenirea neconformitatilor in toate fazele de realizare a produselor/executie lucrari, ceea ce va conferi incredere clientilor si va aduce beneficii organizatiei noastre;
- instruirea si motivarea personalului pentru imbunatatirea continua a calitatii.


Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate