ERMACH DISTRIBUTION SRL

Bucuresti

Firme

Contacte - ERMACH DISTRIBUTION SRL

Telefon fix: 0213225533

Telefon mobil: 0731795326

Fax: 0213223399

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei ERMACH DISTRIBUTION SRL

Compania Ermach este dealer autorizat al concernului german Kärcher, lider mondial in productia de echipamente profesionale si de uz casnic pentru curatenie. Aducem pe piata echipamentelor de curatenie o viziune noua asupra conceptului de customer service, cel mai important obiectiv pentru fiecare membru al companiei noastre fiind multumirea clientilor. Promitem clientilor nostri ca pot avea incredere totala in noi, strategia nostra fiind dezvoltarea de parteneriate pe termen lung care ne vor ajuta sa ne consolidam pozitia de lider pe segmentul nostru de piata:

- jet-uri (masini/aparate) cu presiune pe apa calda
- jet-uri (masini/aparate) cu presiune pe apa rece
- jet-uri (masini/aparate) cu presiune apa calda sau rece cu ardere interna
- aspiratoare profesionale pentru aspirat in mediu uscat ( ex. hoteluri, pensiuni, spatii de birou, etc)
- aspiratoare profesionale pentru aspirat praf si lichide (ex. spalatorii auto, service-uri, hale industriale, santiere de constructii, etc)
- aparate profesionale de spalat mocheta si tapiterii prin sistem de injectie-extractie (pretabil la spalatorii si firme de curatenie)
- Aparate de frecat si lustruit (monodisc-uri)
- Aparate/masini de spalat-frecat-aspirat pavimente (ex: hale industriale, depozite, supermarketuri, etc)
- Masini pentru spalat pardoseala.
- Masini pentru spalat pavimente
- Masini de maturat si maturat-frecat, pentru exterior (ex. parcari, curti interioare)
- Masini de maturat stradale
- Sisteme de reciclare si epurare a apei
- Spalarea vehiculelor (spalatorii tunel)

Suntem o companie in viziunea careia exista numai clienti multumiti. Fiecare angajat al firmei noastre impartaseste aceasta convingere. Respect, promptitudine, rapiditate, comunicare, jovialitate sunt valori pe care le promovam atat in interiorul companiei noastre cat si in relatiile cu clientii nostri. Suntem un colectiv motivat care este decis sa iti ofere o experienta deosebita. Cu Ermach esti in siguranta.

Bogdan Popa
Sales Manager
Mobile: 0731 795 326
Email: bogdan.popa@ermach.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter