SC FLORAL CENTER SRL

Bistrita, Bistrita-Nasaud

D. Cantemir 1(incinta ICRA)

Firme

Contacte - SC FLORAL CENTER SRL

Telefon fix: 0742095898

Telefon mobil: 0723095898

Fax: 0728356725

Contact: Adrian Moldovan

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei SC FLORAL CENTER SRL

FLORAL CENTER promoveaza un sistem de distributie si vanzari in regim en-gros al florilor, plantelor si acesoriilor pentru acestea, activitate orientata exclusiv catre florarii, peisagisti si organizatorii de nunti.
Scopul echipei FLORAL CENTER este aprovizionarea comerciantiilor cu flori taiate si plante la ghiveci de calitate superioara, oferta noastra urmand sa se largeasca in continuu cu o gama variata de plante.
Vrem sa aprovizionam florariile cu cele mai variate tipuri de accesorii si ornamente indispensabile pentru munca lor. Punem accent pe rapiditate si pe promtitudine in deservire.
Avem o echipa flexibila care lucreaza in continuu la deservirea clientilor la un nivel superior.
Principalul furnizor pentru produsele comercializate de noi este Bursa Olandeza de Flori.
Partenerul Olandez asigura pentru noi un sortiment bogat de flori, o calitate maxima si pretul cel mai convenabil actual al bursei. Sursa de aprovizionare nu se limiteaza doar la producatorii mari, cautam si angajam si producatori mici, dar cu produse superioare din punct de vedere calitativ. Aprovizionarea cu flori si plante - practic, importul - din Olanda se face saptamanal.
Un nou sistem inovativ de comanda al florilor pe care il lanseaza FLORAL CENTER este cel on-line, direct din Olanda.
Tot ce trebuie sa faceti este sa obtineti un cont de utilizator si o parola si veti avea acces direct la stocul de flori al Bursei olandeze.
Aici veti putea vizualiza imaginea produsului pe care il comandati, calitatea, dimensiunea, producatorul, si cel mai important: pretul.
Marfa comandata va putea fi ridicata de la depozitul nostru din Bistrita, str. D. Cantemir, nr.1, sau va fi livrata la sediul Dumneavoastra prin sistemul nostru de distributie.
Produsele comandate in fiecare saptamana pana cel tarziu Marti dimineata, orele 08.00, vor fi disponibile in depozit Joi, dupa orele 09.00.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter